Wednesday, June 16, 2010

TutOriAL : Within 1.

Posted by YamMy at 11:32 AM






Salam..
korang nak buat macam ni tapi x tau??...




maka, saya yang comel dan baik hati ni nak tunjuk macam mana nak buat within ni.. hehe. terbangga diri la pulak.. jgn mara ea.. aku 'ter' je.. hehe.



opsss... kena bagi aku
pengeras tau.. hihihi.



ni langkah2nya:



2. masukkan maklumat yang berkaitan di sini

Jika background anda gelap,tick pada kotak kosong kecil tu, dan pastikan anda masukkan bilangan yang sesuai dengan lebar blog anda.


3. Klik pada install widget


4. Pilih blog anda ingin masukkan linkwithin(pilih jika anda ada lebih dari 1 blog, kemudian klik add widget

5. Apabila sudah selesai, klik save pada page element anda. Dan boleh lihat hasilnya.:)

hmm.. di lain masa aku akan ajar macam mana nak tukar ni pulak..


jadi korang tunggu la ea.. huhhu
MyEm0.Com

2 bebelan korang:

Aziati Zolman on June 16, 2010 at 4:14 PM said...

yeah!!thanks ek...hiihi

YamMy on June 16, 2010 at 7:50 PM said...

welcome dear... =) hehehe.
ape yang yeah nyer?? huhu.

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez