Sunday, June 20, 2010

Pernah tak bile korang...

Posted by YamMy at 2:12 PM


aku mengidam pizza mase tulis entri ni. ^.^



salam...
pernah tak bila korang


::nak buat assignment awal.
>>kawan korang kate: ala... lame lagi nak antar, kite enjoy dulu la..


::nak pegi kelas awal.
>>kawan korang kate: eh, awal nyer ko hari ini.. selalu lambat, aku mengigau ke ni??
>>tak pun cam gini: alaaa.. kan awal lagi ni. nak cepat sangat nak buat ape?


::tak bagi kawan korang nak tiru jawapan korang.
>>kawan korang kate: ish, kedekut la ko ni.. tak nak tolong orang langsung.


::bagi nasihat
>> kawan korang kate: eleh, ko ingat ko tu baik sangat ke?? nak nasihat orang konon.


::nak diet
>> kawan korang kate : ahahaha. buang mase aje, badan ko memang camni. Lupakan aje niat ko tu.


sahabat yang baik adalah sahabat yang sentiasa membantu dan menyokong kita, serta menegur kita bile kita melakukan kesilapan..


p/s: tu je aku tau setakat ni. kalau korang nak tambah silekan ye.. hihi.MyEm0.Com

2 bebelan korang:

AiN Z on June 20, 2010 at 8:42 PM said...

sedap pulak tgk pizza tu.. huhu laparrrr

betul2.. saya pernah..
tapi buat bodoh je, sebab saya mmg kena struggle , saya bknnye power sgt pon, berbanding dgn diorang pandai boleh lah cakp cm tu..huhu

Usop on June 20, 2010 at 10:48 PM said...

setiap org ada pendapat masing-masing, tapi apa-apa pun kita kena fikir juga, mana yang elok kita gunakan, tapi mana yg tak elok lebih baik kita setakat dengar jer ler, tapi apa-apa pun kita kena positif thinking

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez