Thursday, June 17, 2010

AWAS!!! GAMBAR muslimah DIBOGELKAN!!! Sebarkan...

Posted by YamMy at 10:30 PM


contoh gambar super impose.

~opssss.. entri kali ni bukan lucah yer. huhu.~


Salam... peringatan kepada muslimah.

Gambar2 muslimah bertudung DIBOGELKAN dengan Super Impose.




Artikel2 berkaitan.

......... Lebih teruk apabila gambar tersebut dibuat animasi dengan format GIF. Animasi yang boleh ditampal dengan mudah di web-web lucah. Asalnya ia merupakan gambar kaku, tetapi apabila diubahsuai dan diset dalam format GIF, akan terhasil animasi bergerak. Antaranya aksi-aksi ranjang yang agak mengaibkan untuk disebut di sini.

Kenapa perempuan muslimah yang menjadi mangsa? Kerana mereka ingin burukkan pandangan umum terhadap muslimah kita. Walaupun semua orang tahu gambar tersebut menipu, tetapi mereka telah berjaya menghasilkan satu pandangan kotor di dalam otak manusia, untuk menelanjangkan pandangan mereka apabila melihat wanita bertudung. [seterusnya.....]

Hati-hati : Facebook Memudahkan Si Bertudung Ditelanjangkan


Susulan daripada artikel saya sebelum ini (link), yang berkaitan dengan gambar perempuan bertudung yang dieksploitasikan, saya rasa perlu untuk mengulas lebih lanjut tentang istilah “body scanning”. Mungkin ia kelihatan agak tak masuk akal untuk dihasilkan. Tapi, sila baca beberapa kaedah di bawah, yang MEMUNGKINKAN proses ini akan berhasil. [seterusnya......]


Kerja Gila, Beberapa Gambar Perempuan Bertudung Diedit Jadi Seksi


........ Agak-agak, ada ke orang nak percaya? Di sini, saya ingin kemukakan BUKTINYA!. Seorang sahabat kepada mangsa telah diedit gambarnya sehingga jadi gambar bogel. Nama mangsa dirahsiakan. Beliau tersedar gambar beliau terpapar dengan gaya lucah 2 hari selepas mesej tersebut tersebar. [seterusnya..........]




Thanks to Abg Ben

1 bebelan korang:

Amanda Sabariah Shamsuri on June 19, 2010 at 1:53 AM said...

xnk tgk vd tu.ai nak tgk icon kucing tu je.bole kan?comelnyerr...muahaha

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez