Thursday, April 14, 2011

oh slip periksa

Posted by YamMy at 12:57 AM 0 bebelan korang




Assalamualaikum =)

Hari ni aku tak berape sibuk. Jadi, jari jemari aku ni tetiba jadi sangat rajin menaip. hee~ Tetiba rase gembira.

tapi yang aku nak cerita hari ni memang cerita tak best ok. slip periksa dah keluar. *rasa gembira tadi terus hilang. actually slip periksa memang dah lame keluar pon.

nak tengok tak slip periksa aku yang sangat mencabar neh? tengok susunan jadual pon dah terasa cabarannya okey.


*klik untuk tumbesaran beliau.


ha.. apa yang korang nampak? kitorang periksa seminggu je hokey! oh.. emotional betulla. pekse spm pon lagi bezt. huh!

bukan aku nak cakap ape. subjek2 yang berkenaan ni dah la killing subject. susah ooo.. pastu jarak antara subject.. mak aii. sekangkang kera je. adeh..

masa mule2 dapat slip periksa ni, puas aku tenyeh taik mata aku, mimpikah aku? jap2 april fool kah? ini lagi tak mungkin.. kitorang tak penah pon sambut april fool neh.tah2 fakulti yang nak gurau ngan kitorang kot... susah jugak aku nak terima kenyataan yang jadual peperiksaan kitorang sedasyat ini. T_T

ok la. samapi sini je. adios..

presentation lagi

Posted by YamMy at 12:20 AM 0 bebelan korang



Assalamualaikum =)


Sangat lama tak bukak blog ni. Dah besawang hokey. Rase macam masuk hutan pulak bile masuk sini. Rasa cam bosan je kan. huu~ (T_T)"


Pada pendapat aku, sem akhir kat utem ni macam hukum bunuh je. sangat menyiksakan.. sume nak kene kejar. grrr... harap sume ni berbaloi. doakan okey =)

Masa kitorang nak siapka projek akhir, sangatlah tensen.. muke masing2 dah macam belacan... beminyak je. stess punye pasal.. nak basuh muke pon rase tak semangat. mule la muke jadik tempat pembiakan jerawat2 yang tak makan saman tu. tapi alhamdulillah. muke aku tak la sampai naik2 jerawat ni.

Ade skali aku tengah mandi, then nak basuh muke.. adeh pencuci plak dah abih lak. grrrr. ok. kita ambik jalan mudah je. jalan mudah aku adalah sapukan saje cucian mandian keatas muke ye kawan2. tadaaa. bersih pon. jadik la tu.. pakai pencuci muke cam biasa bukan makin putih pon. wekk..

jadi, seminggu jugak la aku basuh muke ngan sabun mandi aku tu. hikhikhik. sib baik muke aku sihat je.

mase nak presentation projek, kitorang satu rumah ngadap cermin.. alamakkk.. nape makin gelap nih.. haih... aku rase la kan, kitorang kene radiasi komputer la. hee. tiap2 ari ngadap laptop. lepas solat ngadap lappy, lepas makan ngadap lagi, lepas mandi dok melangut kat lappy. nak tido pon bekira-kira. haa. korang dapat nampak tak betapa daruratnya waktu tu.. masa kitorang abih kat rumah je. huhu... betapa peritnya nak dapatkan ijazah neh...

tapi ape2 pon sume bejalan dengan baik.. presentation pon ok je. bebaloi jugak la kitorang besusah2. =)

*ade 2 lagi projek kena buat presentation.. penyeksaan mental tak abih lagi. ^.^


Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez