Wednesday, June 16, 2010

AWARD dari M-i-e-R..

Posted by YamMy at 8:00 PM



lalala... saya dapat AWARD dari cik mier yang comel lagi baik hati dan pemurah itu.. muahhhMyEm0.Com..
sukanya.. nak nari2 kat sini bole?? weee~ MyEm0.Com




eh, ada soalan la..


1. Sila link kpd org yg bg award ni kat kamu.


2. Nyatakan sebab sebab anda suka kaler Pink.
~terase 10 tahun lebih muda. hihi.. cam la saya tua sangat...


3. Sejak bila suka dgn kaler Pink?
~sejak saya tau warna pink tu adalah warna pink.. ooo.. saya pon pening ngan jawapan nih.. huhu.


4. Nyatakan 5 barang paling kamu syg yg b'kaler PINK.
~baju kurung.
~jam tangan 10 ringgit.. opss. terbagi tau harga. hehe
~stoking.
~tudung.
~uniform puteri islam. hehe


5. Snap picture kamu dgn barang kamu yg kaler Pink itu (1 brg pun cukup, yg penting kaler PINK) *yg ni kalau tak nak buat pun tak pe, no biggie :X
~alamak.. sib baik tak wajib. huhuhu.


6. Tagged kawan kawan kamu yg minat PINK jugak.



p/s: owh, sebenarnya ade satu lagi AWARD saya tak post kan lagi.. huhuhu. sori bangat ya =p..

1 bebelan korang:

~suNshiNe~ on June 24, 2010 at 7:50 AM said...

thanks..
dah ambik dah..

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez