Monday, June 21, 2010

AWARD dan AWARD lagi..

Posted by YamMy at 3:33 PM


Salam.. baru2 ni saya dapat AWARD lagi.3 lagi tu... hihi.. sampai ade orang tu jeles.. lalala. jgn jeles2 nanti cepat tue.. wekk


ni AWARD dari cik Mier yang baik hati itu. die selalu bagi saye AWARD.. hehe. Maseh ye cik Mier.

ni AWARD nyer.. Taraaaa....


fuiyooo.. Anugerah Terhormat tuuu. Top Blogger seyhhh.... hehe.


oh ye.. ade soalan la.. hehe.



1. Apa nama blog dan kenapa letak nama itu?
~Semalam.. Hari ini Dan Esok. Kenapa Letak?? sebab, ape yang terjadi dalam hidup saya, tak kira la semalam, hari ni atau esok... saya bukukan dalam blog ni.. hehe. tapi tak sume tau...


2. Apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
~http://sebuahcatitan.blogspot.com. Idea datang dari langit.. hehe


3. Apa method dalam penulisan anda?
~method try and error. miaahahaha.


4. Penah terasa nak hapuskan blog?? Sebab musababnya?
~belom terasa lagi..


5. Pernah ahli keluarga baca blog anda?
~pernah...


6. Apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik?
~hihihi.. memang buruk kot.


7. Bila blog anda diberanakkan?
~bulan 5. tahun ni jugak la.. 2010.


8. Siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?
~sape ek?? Ade sorang budak busuk yang slalu jeles kan saye lah, die orang petame. hehe...


9. Apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah?
~tak pernah pon.


10. Sepuluh orang yang seterusnya bakal di TAG. Jawab bila rasa free-free yek.
~saye jawab bile free ok. lalala



AWARD lagi.. kali ni dari cik nuranassuhada yang comel lagi manis itu...


kenapa saya dapat AWARD ni ek?? sebab saya jadik follower ke 50 die. Jangan jeles hokey.

Cantikkan AWARD ni... Kalau korang nak tau nuranassuhada ni ade cite jugak pasal blog saya.. meh tengok ape die tulis kat sini.





oh ye, AWARDN ketiga ni datang dari cik miz mizza.. owh, rupanya cik ni kwn akak saya lah.. cik aziati.. hehe


tapi saye penah dapat AWARD ni la dear... tengok sini... hehe.. kira saya sapat kali kedua la nih. hehe.
maseh ye cik mizz
MyEm0.Com

0 bebelan korang:

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez