Tuesday, October 9, 2012

eh eh.. aku dah lupa

Posted by YamMy at 1:23 PM

Setelah sekian lama tak update blog, tetibe datang ilham nak tulis2. Maklum la asik tengok blog orang je kan. tetibe teringat.. eh eh.. aku pun ade blog jugak kan.. ok. langkah pertame, taip url blog. lame aku berpikir, ape name blog aku eh.... adeh.

jalan terakhir setelah gagal ingat url blog aku, aku pegi la website nuffnang, sambil tengok earning aku yang dari dulu tak mencanak naik T_T (padan muka aku, dush...) aku pon tengok la url blog aku. YESSSSS!!!!!! akhirnya.. satu masalah dah selesai. aku dah tau url blog sendiri. yaey.. owh terharunya sob sob :')

bile pergi blog aku pulak, baiklah.. macam mane nak login neh, nak edit segala-mala isi kandungan blog.... eh jap. bukan kat sini ke..eh2.. bukan kat situ ke.. eh2.. mane eh?? aduiiii.. grrrr.. cari2 tak jumpe. what the blog betulla. haiyoooo.. tetibe teringat cool blog. sedapnye, owh. bestnye dapt membasahkan tekak dengan air sejuk dan pearl yang owwwh.. marveleses. oiiii oiiiiii... masalah ni pon tak setel lagi. haiyooo...

jadi, apelah fungsi google, yahoo, dan segala tok nenek kalau aku tak gunakan. ye dak? 

akhirnya... aku dapat jugak update blog haku neh. dan aku juga udah ketemu sama itu blog yang sangat berguna untuk beginner blogger (yang dah lame guna blog pon ok jugak. boleh tambah2 ilmu).. kebanyakan post blog ni tunjukkan cara untuk cantikkan lagi blog korang, dengan cara ni blog akan bertambah seri uolsss

2 bebelan korang:

Gadis Kampung on October 16, 2012 at 11:46 AM said...

wah boleh lupa url blog..nie dah tahap kritikal nie..

sherlina halim on September 25, 2015 at 10:21 AM said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez