Tuesday, October 9, 2012

eh eh.. aku dah lupa

Posted by YamMy at 1:23 PM 2 bebelan korang

Setelah sekian lama tak update blog, tetibe datang ilham nak tulis2. Maklum la asik tengok blog orang je kan. tetibe teringat.. eh eh.. aku pun ade blog jugak kan.. ok. langkah pertame, taip url blog. lame aku berpikir, ape name blog aku eh.... adeh.

jalan terakhir setelah gagal ingat url blog aku, aku pegi la website nuffnang, sambil tengok earning aku yang dari dulu tak mencanak naik T_T (padan muka aku, dush...) aku pon tengok la url blog aku. YESSSSS!!!!!! akhirnya.. satu masalah dah selesai. aku dah tau url blog sendiri. yaey.. owh terharunya sob sob :')

bile pergi blog aku pulak, baiklah.. macam mane nak login neh, nak edit segala-mala isi kandungan blog.... eh jap. bukan kat sini ke..eh2.. bukan kat situ ke.. eh2.. mane eh?? aduiiii.. grrrr.. cari2 tak jumpe. what the blog betulla. haiyoooo.. tetibe teringat cool blog. sedapnye, owh. bestnye dapt membasahkan tekak dengan air sejuk dan pearl yang owwwh.. marveleses. oiiii oiiiiii... masalah ni pon tak setel lagi. haiyooo...

jadi, apelah fungsi google, yahoo, dan segala tok nenek kalau aku tak gunakan. ye dak? 

akhirnya... aku dapat jugak update blog haku neh. dan aku juga udah ketemu sama itu blog yang sangat berguna untuk beginner blogger (yang dah lame guna blog pon ok jugak. boleh tambah2 ilmu).. kebanyakan post blog ni tunjukkan cara untuk cantikkan lagi blog korang, dengan cara ni blog akan bertambah seri uolsss

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez