Sunday, March 20, 2011

fahrin ahmad

Posted by YamMy at 12:28 PM 0 bebelan korang


Tetibe rase nak menaip, tapi tak tau ape nak ditaip...

ok la, skarng ni aku nak cakap pasal fahrin ahmad.. haaa, kenapa dengan fahrin ahmad ni. die kenal aku ke? ke aku yang kenal die.. Atau kitorang penah bejumpe? kitorang penah main masak2 ke mase kecik2 dulu? ke aku penah satu sekolah ngan die dulu? hak3...

Bukan ape. akk aku ni slalu termimpikan fahrin ahmad. sebab ape die termimpi? sebab fahrin ahmad tersesat dalam mimpi die, sebenanyer fahrin ahmad nak masuk dalam mimpi aku.. tapi disebabkan gps die rosak hari tu, maka fahrin ahmad pon terpaksa termasuk dalam mimpi akk aku. eh jap... bukan sekali je gps die rosak tau. dah banyak kali, tu sebab la fahrin ni asik tersesat je dalam mimpi akak aku tu.. hei... sile betulkan gps kamu tu ye. kalau tak sampai bile kite nak jumpe ni. dah lame saye tggu tau. hak3.


peringatan: separuh daripada kisah ini tidak ade kaitan dengan yang hidup ataupun yang mati.

pstt: semalam baru aku tau ade sorang kawan aku ni tak de darah melayu langsung. woww.. i'm impress. hak3...


Saturday, March 19, 2011

mari merapu

Posted by YamMy at 11:26 PM 0 bebelan korang


setelah hampir beberapa bulan aku tinggal kan blog yang comel ni (comel ke??). cube korang bayangkan, kalau la blog ni boleh bercakp, habis dimaki nyer aku nih. ye la, aku dah tinggalkan lame dunia blog ni. bukan tu aje, nak jenguk blog sendiri pon susah. kalau blog fatin liyana tu rajin pulak ko tengok ye. tu la bukti kekejaman aku. ish..

sebenarnyer ade gune jugak berblogging ni. dari mengadap tv, facebook lame2, lepas tu tension ngan projek yang tak siap2... then tak tau nak luahkan kat sape.

ha.. mase ni lah berblogging ni berguna. korang boleh la membebel sampai pagi kat blog ni.... blog ni la teman paling baik. kurang2 pon korang kene sumpah akibat terlalu banyak maki hamun dalam blog korang sendir. hakhakhak..

tapi, jangan la korang melalut sampai tak ingat dunia, nanti ade orang kate perasan bagus pulak kan. pastu jadi bahan umpatan, pastu orang dengki2, pastu orang buat group kat facebook "kami benci si folan bin si folan" tp tak pe, dapt pahale free. hak3.

*************************************************************************************

sebenanyer, entri kali ni merepek bin ikan kerapu je. jadi, maaflah kalau aku dah bazirkan mase korang ye. hak3..
Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez