Thursday, June 17, 2010

AWARD KAWAII

Posted by YamMy at 11:43 AM


hallooooo.. yammy in the house MyEm0.Com.. hihi..


ade benda yang saya x buat lagi ni.. nak tau ape??


taraaaa...


AWARD kawaii dari Mier... baiknyer hati kamooo.. maseh ye.. hehe

okeyh, cam biase kene wat assignment dulu.. hehe



ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang.

~hehe... tak la comel sangat blog ni, peaceee.. mule2 kne tanye en google yang byk membantu tu.
pastu try n error.. macam2 rupe ade, ade yang rupenyer seram, ngeri, hodoh.. ish3.



website yg korang slalu pegi utk membantu korang mengedit blog.

~http://widgetindex.blogspot.com-sini ada banyak widget yang menarik tau.
~http://www.aizbatucampur.com/
~http://btemplates.com/

tuliskan lima perkataan yang menggambarkan diri korang.

~banyak cakap.. pot pet pot pett. haip, tapi bukan mengumpat tau. kadang2 ikut masa2 jugak, x kan time study pon nak pot pet kan... hehe.
~suka duduk rumah.. kihkihkih.
~suka makan.. lalala..

tag kawan2 korang yg korang rasa patut menerima award ini.



p/s: hai kamu, jangan jeles hokey... ^.^

3 bebelan korang:

ツbieaz@bie Azreenaツ on June 17, 2010 at 2:14 PM said...

comelnya award ^___^
takniah

Messygal on June 17, 2010 at 5:44 PM said...

hehe..x sangke nme belog sy ada dcni...^_^
kih3..suke2

mier yuyu99 on June 17, 2010 at 10:25 PM said...

samer2...

mekaseh puji,hak3
jngn pji brlebih lbihAN sudaah..
NT x lena dbuatnyer.
haha :D

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez