Friday, July 30, 2010

periuk Api.

Posted by YamMy at 11:03 AM


klas jam 8 kena tggu bas jam 7. huhuhu, dah macam zaman sekolah la pulak. meredah gelap ciap ade lopak air lagi (sebab semlam hujan lebat) dan yang paling busuk sekali.. aku terpijak periuk api. bahasa mudahnya, aku terpijak taik kucing.. adehhh... pagi2 lagi da macam2 hal.


hehe... setelah bersusah payah bangun pagi semata-mata nak tggu bas pergi kampus.. akhirnya habis sudah satu kelas tuk hari ni.


tapi kelas aku tak abis lagi ni, ade lab sebelah petang pulak, rumah sewa ngan kampus sangatlah jauh.. huhu. tu yang lepak kampus sementare tggu klas petang. dan kali ni, aku cari port baik punyer semata-mata nak update blog, ciap download movie lagi. ahahaha.. kalau update kat library cam ari tu... tenetnyer slow macam siput, sebab aku dok kat puncak, tingkat paling ats. kalo dok bawah tu laju la... tapi kalau korang nak tau, kalau masuk library tu rasa macam dah sampai kat kutub utara.. sejuk oooo. hiperbola la pulak.. hehe.


ok2.. masa bermain sudah habis, mau ciapkan assignment pulak. skung ni pun da kurang blogwalking. akibatnyer, nuff aku naik 0.25 sen je minggu ni.. pecah rekod tu.. bangge lak rase (konon je nih, nak menyedapkan hati. heh..).


okeylah adiosss.. sehingga bertemu mggu depan. hehehe.



0 bebelan korang:

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez