Thursday, July 1, 2010

AWARD dari M-i-e-R..

Posted by YamMy at 8:53 PM


Saya datang lagi.. lalala~
kene tag ngan mier comel. hehe...

ade 2 ni.. dua-dua datang dari mier comel.. hihi... padan muke, suke sangat bertangguh. adik2 jangan ikut perangai saya ye... hihi.





1. Suka melukis tak?
~suka.....


2. Bosan, bosan suka buat apa?
~blogging.. tak pon blogjogging. bepoluh-poluh den.. yoyo je. hehe


3. Cute tak orang yang bagi award ni?
~mesti la.. kan mier kan..

4. 5 orang penerima award dan tag seterusnya :
macam biasa kat chat box. yuhhuu.




AWARD seterusnya...

1# bagaimanakah anda menjadikan blog anda sebagai medan dakwah?
menulis benda2 baik tu kan dikira sebagai berdakwah... takmo kutuk2 orang. tak baik tau...


2#sumbangan selama anda menjadi blogger?
sumbangan ea... kalau buat tutorial tu dikira sumbangan ke??
ape da budak ni. soalan di jawab dengan soalan.. haih. hehe

3#apa yang anda dapat sepanjang jadi blogger.
banyak ooo.. patutnya saya mula awal lagi dari ni. adeh..


4#blog yang macam mne anda suke stalk? (pada pandangan anda)
blog yang buat saya berfikir dan tersenyum.

hik3,yg di atas sumer mier xder,mmg blog mier plg mmbosankn.huhu
t saya terjah macam dalam melodi tu boleh tak.. lalala~





0 bebelan korang:

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez