Thursday, July 8, 2010

Asyik-asyik bola.

Posted by YamMy at 1:19 PM





huhu.. hari-hari bole bola... adik aku kecoh sepanyol menang.. Dalam rumah aku ni, aku ngan mak aku je tak layan bola. bapak aku, abg aku, adik2 aku sume layan bola. Aku sorang je ikot mak aku, tak pe ummi.. Angah temankan ummi ea. Huhu..



Aku ada jugak la cube2 untuk minat, konon2 je. ye r, kitorang suare2 minoriti ok, tak bole nak tukar channel pon. ala.. tak pe la, bukan slalu pon. bg chan je. hehehe.



Tapi time gol je, aku pon tibe2 excited.. YEAHH... GOLLL!!! Sokong yang menang je.. hehe..



Bile dorang dok kutuk2 pemain bola tu, aku pon dok kutuk2 gak.. padehal td mate aku kat tempat lain. ihihihi.. sajew je...



Layan aje la labuuu..



0 bebelan korang:

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez