Thursday, July 1, 2010

Macam2 AWARD.. hehe

Posted by YamMy at 7:43 PM


EHEHE.. jangan mara ye. saya mau gelak besa2 kat sini. da betimbun AWARD baru nak buat.

Jangan mara ea. Asalkan saya buat.. boleh kann.. alaaa.. boleh la ea. hehe.


OK. saya buat satu2.

AWARD ni dari ika puk puk.
ha? nak bekenalan ngan dia. Boleh aje. huhu...
anyway, mekasih ye ika. lalala~




1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang ini ?
nak buat entry apa lepas ni...

2. Apakah nama samaran anda ?
yam

3. Berikan tiga (3) orang yang anda sayang ?
ummi, abah, budak bucuk.

4. Panggilan untuk si dia ?
no komen. lol

5. Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa ?
kasih sayang....

6. Blog manakah yang anda suka lawati ?
blog yang boleh buat saya berfikir dan tersenyum.

7.Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda ?

mak ai.. ramainya.. t saya bagi tau dorang je la ea. hihi.





AWARD kedua dari meIssaya.
mekacih ye akak comei.


1. anda mesti memuji si pemberi award.
Kak ati macam superwomen tau. suka bantu orang bile susah.. kan akak kan...

2.sila beri award ini kepada 10 bloggers yang lain.
saya tag bile ade mase, ok tak. ngeee~

3.anda mesti memberitahu kepada 10 blogger tadi.
baik.

4.bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best, great.
saya hebatkah?? tidak. agagaga.


AWARD ke 3 dari mbs the great..
banyak2 time kasih ooo.. hehe.




1) Apa nama blog kamu dan kenapa letak nama itu?


Semalam, Hari Ini Dan Esok. Sebab da lupe, bole tak cam tu.. hehe.

2) Jelaskan kenapa, bagaimana anda boleh dapat idea nak letak URL blog anda?


http://sebuahcatitan.blogspot.com
pun da lupe jugak.. jangan mara aaa... hehe


3) Bila blog anda mula beroperasi?

mei 2010. mude lagi.. begetah oooo..

4) siapa follower pertama anda?


akak meissaya.. hehe

5) Ucapan anda kepada si pemberi award


maseh... comel ke blog ni??? ihhihihi..

6) Tag 9 orang yang anda rasa patut dapat award istimewa ini ..

erk...

0 bebelan korang:

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez