Tuesday, July 20, 2010

Demam Kuning.

Posted by YamMy at 1:30 PM


Alahai.... aku da tak bole update blog selalu... BW pon tak bole.. demam kuning aku dibuatnya merindui berblogging ni.. huhu

Kat rumah bole la online sebab ade pakcik streamyx. Kat sini jangan nak berangan hokey.. aku daa duduk rumah sewa sem ni.. hehe

Tapi tak pe, kitorang baru je daftar streamyx... lalala

Setelah dihitung, dicongak dan dihisab, ade la dalam 2 atau 3 minggu lagi.. Tu pon kalau tak de pape problem la kan... huhu.. Kalau tak, ade la dalam sebulan.. miahaha.. erk.. perlu ke aku gelak?? haih.

oh ye... Pada sape2 yang polo follow i... saya BERJANJI.. pergh.. macam angkat sumpah pulak. saya akan follow anda balik ye... Sekarang ni pon curi2 masa je nak online... psttt.. aku kat lab ni... hehe.. Lec ade problem ngan pc-pc tu sume... So, ade la masa kejap ni.. hihihi.. jangan bagi tau lec aku tau.. die tak tau ni.. hihi..

Okey lah. Adioss...

2 bebelan korang:

amira on July 20, 2010 at 5:41 PM said...

ohoo~~ sempat lagi dia.. hehe

Dairy Liyana on July 21, 2010 at 9:08 AM said...

ambik kesempatan yg ade...
hehhehe(",)

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez