Saturday, July 3, 2010

mahu mengganas!!!

Posted by YamMy at 7:40 PM





hoho... mahu mengganas di sini!!!!.. ahahahaha

hari ni tak dapat nak update blog. baru sekarang ade mase...

waaaa.. rase cam dah sebulan tak update.

aishh.. ni kes parah bedarah ni.. kene masuk icu cepat...



al-kisahnya... my big bro balik rumah semalam (dah lama dia tak balik, sob2). so, kami luangkan la masa sama2..

borak macam2, dari cite hantu sampaila kes tak puas hati ngan housemate2 dia tu.

al-kisahnya... keluar duit tak nak, tolong masak tak nak, basuh pinggan tak mau... makan nak la.

so, ada la sikit tak puas hati kat situ. hoho.






nota buku lali: kalau aku jadi abg aku, aku pon tak puas hati oOooOoo...


0 bebelan korang:

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez