Saturday, November 6, 2010

Jom download movie.

Posted by YamMy at 11:13 AM



jom download movie, ngeh3.... dulu pon aku tak tau nak download movie, tapi skarg ni da pndai. pandaisikit2 jek. ade byk blog yang membolehkan kite download movie. Tapi aku suke pergi sini.. www.syok.org .kadang2 tu aku gune torrent download. Tp biasenyer aku download cite kat syok ni jer. sebabnyer, size movie die kecik. cepat sikit nak download, tp korang kena daftar dulu la sebelom nak download cite dalam tu. jangan risau tak kene bayar pon. ngeh3. tp sape2 yang nk menyumbang, dialu-alukan la ye. kite ni slalu nak bende free kan.. hoooo~

cam ni ghupenyer kalau korang da sign in..

0 bebelan korang:

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez