Friday, November 5, 2010

10 kejadian menarik berlaku di facebook.

Posted by YamMy at 9:45 PM

Hei, sape yang tak de facebook. Sile angkat jari kaki tinggi2. hehehe.. kalo tak tgk faceboook dalam satu hari tu, mesti rase tak sedap bdan... rase nak demam pon ade. ngeh3..

Berikut pula ialah portal kesayangan korang ini telah menghasilkan beberapa kejadian yang sukar dipercayai tetapi benar-benar terjadi dalam kehidupan yang diakibatkan oleh Facebook!

1. Sebuah gambar keluarga yang mana gambar mereka di Facebook telah dicuri dan digunakan sebagai iklan di Republik Chez. ceh, nak kene saman nih.. hoho~


2. Seorang wanita mengalami tekanan kerana banyak gambarnya di pantai telah diupload ke Facebook.. malu sehhhh~


3. Pengantin lelaki sempat update status Facebook semasa hari perkahwinannyer- kalo aku la, tinggalkan je teurs. huh!


4. Seorang suami telah diceraikan isterinya di Facebook.. ikut sukati depa je kan..


5. Remaja di Amerika yang terselamat kerana tidak dijatuhkan hukuman mahkamah kerana tuduhan menyerang terdapat bukti dia online di Facebook semasa kejadian...ngeh3, betol die yang online waktu tu?ntah2 orang lain.


6. Seorang kanak-kanak akhirnya ditemui keluarganya setelah 22 tahun diculik dengan bantuan dari Facebook. mak aih.. 22 tahun tu.


7. Seorang remaja telah menulis status “Jika saya mendapatkan 1,000,000 saya akan meletakkan 150 Pokemon tato di punggung saya!” malangnya, dia terus menyembunyikan diri setelah gagal memenuhi janjinya. Tak pasti 1,000,000 apa


8. Pasangan berbahagia yang menikah setelah bertemu melalui Facebook dengan nama lengkap yang sama pula! Kelly.


9. Pengantin wanita yang malang karena membatalkan pernikahannya setelah mengetahui tunangnya memeluk perempuan lain di Facebook



10. Yang akhir sekali meh kita balik ke Malaysia. Demontrasi aman di Facebook. Page yang protes bangunan 100 tingkat (Menara Warisan yang dimasukkan dalam pembentangan bajet) yang sudah mencecah 230,000 facebookan like 1M Malaysia reject 100 storey Mega Tower

1 bebelan korang:

░♥si lampu neon♥░ on November 6, 2010 at 9:53 AM said...

ok scary!!

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez