Friday, August 27, 2010

Posted by YamMy at 12:04 AM

haa.. majoriti korang ni ada laman sosial kan... fb ke, frienster ke, twitter ke.. ape je la weiii..
korang selalu buat statement ape kat fb ea... hmmm.

adakah statement merepek macam ni : "hei, aku dah dapat garu hidung pakai kaki!!"

ataupun buat statement perasan macam ni :"shaye budak baik"

tak pun fb tempat korang sumpah seranah kat orang yang korang rase macam nak lempang muke die laju2. macam ni : "minah tu macam !@#$%^&*".... opsss.. ade perkataan yang terpaksa disensordkan. heeee

tak pon statement orang patah hati: "luruh hati ini mengenangkan mu"... ecewahhh.

tak pon yang biasa2 je la... pasal assignment, buah nangke korang masak ke... bontot tumbuh bisul ke (errkkk, ni pon nak cite ke??)... atau pasal korang dapat makwe no 4 ke.. (ni cari nahas namenyer.)

hmm... bg aku. semua tu hak masing2.. tp kt kena berfikir sebelom postkan ape2 kat fb tu. tak kira ape pon. takut menyinggung mana pihak... ye la, dunia sekarang ni kan orang suka saman menyaman... hheehhee.. sama2 lah kita renungkan.. lalala

1 bebelan korang:

diana on August 27, 2010 at 12:31 AM said...

jarang buat statement kat fb..
main game je..!

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez