Saturday, March 19, 2011

mari merapu

Posted by YamMy at 11:26 PM


setelah hampir beberapa bulan aku tinggal kan blog yang comel ni (comel ke??). cube korang bayangkan, kalau la blog ni boleh bercakp, habis dimaki nyer aku nih. ye la, aku dah tinggalkan lame dunia blog ni. bukan tu aje, nak jenguk blog sendiri pon susah. kalau blog fatin liyana tu rajin pulak ko tengok ye. tu la bukti kekejaman aku. ish..

sebenarnyer ade gune jugak berblogging ni. dari mengadap tv, facebook lame2, lepas tu tension ngan projek yang tak siap2... then tak tau nak luahkan kat sape.

ha.. mase ni lah berblogging ni berguna. korang boleh la membebel sampai pagi kat blog ni.... blog ni la teman paling baik. kurang2 pon korang kene sumpah akibat terlalu banyak maki hamun dalam blog korang sendir. hakhakhak..

tapi, jangan la korang melalut sampai tak ingat dunia, nanti ade orang kate perasan bagus pulak kan. pastu jadi bahan umpatan, pastu orang dengki2, pastu orang buat group kat facebook "kami benci si folan bin si folan" tp tak pe, dapt pahale free. hak3.

*************************************************************************************

sebenanyer, entri kali ni merepek bin ikan kerapu je. jadi, maaflah kalau aku dah bazirkan mase korang ye. hak3..

0 bebelan korang:

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez