Friday, December 10, 2010

tiap2 malam ade training.

Posted by YamMy at 2:36 PM


tiap2 malam ade training. sampai terpakse korbankan 'perjumpaan' saye yang satu itu. huhu..

dan mlm tadi first time training kat UTeM..

baju sangat lah kotor, sebab pagi semalam hujan. Owh ye, bukti baju kotor tu ade kat kak dewi, tak amik lagi. hoho.

habis belumpur baju dibuatnya. bak kate abg malik. "Korang ni g sawah ke ape. haha..". serius wa cakp sama lu, belumpur habis. tak bawak baju spare lak tu. haih.

lepas tu terpaksa lapik Iman dengan kotak dan plastik. punyer la darurat. takut Iman kotor..

then dok macam patung. sbb takut telanggar mane2 bahagian badan Iman. takut Iman kotor lagi. Bulan ni saye banyak kali mengotorkan Iman. huhu..


ps: Iman di dalam cerita ini adalah sebuah kereta MyVi ye. he

1 bebelan korang:

maCy on December 10, 2010 at 9:26 PM said...

err. training ape?

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez