Thursday, September 23, 2010

oh~

Posted by YamMy at 5:10 PM


hei2. korang nak tau tak. interview aku tak jadi.. yeahhaaaa. ditunda minggu depan. huhuhu... hmm...nih rahmat ke nikmat. tp kalau mggu depan ade test, kan dah menyusahkan aku tu. heee~

dan semalam, aku dapat mengadap sahabat yang paling aku kasihi.. wah. makin tembam la die ni -aku bile lagi??- kawan die pon ramai yang tegur.. tehehehe, sempat lagi die kenakan aku.. aku ni makin kering.. owh, tidak!!... budak ni mesti makan banyak time raye.. makin bulatt aku nengok. bulat pon bulat lah. ahaks... kalau pasal makan, pergh.. mesti licin je. aku pulak yang kenyang tgk die. huhu...

dan semalam jugak.. aku baru memulakan langkah pertama aku untuk buat bengkel.. yeay... tp baru login je.. tu pon tak jadi.. ahaksss... tapi tak pe lakan... at least ade la coding yang aku taip.

owh ye, open house banyak lagi. tak menang tangan nih... sume tempat nak pergi, tapi terpaksa dok rumah.. psstt.. driver balik kampung. uhuk..

0 bebelan korang:

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez