Thursday, April 14, 2011

oh slip periksa

Posted by YamMy at 12:57 AM




Assalamualaikum =)

Hari ni aku tak berape sibuk. Jadi, jari jemari aku ni tetiba jadi sangat rajin menaip. hee~ Tetiba rase gembira.

tapi yang aku nak cerita hari ni memang cerita tak best ok. slip periksa dah keluar. *rasa gembira tadi terus hilang. actually slip periksa memang dah lame keluar pon.

nak tengok tak slip periksa aku yang sangat mencabar neh? tengok susunan jadual pon dah terasa cabarannya okey.


*klik untuk tumbesaran beliau.


ha.. apa yang korang nampak? kitorang periksa seminggu je hokey! oh.. emotional betulla. pekse spm pon lagi bezt. huh!

bukan aku nak cakap ape. subjek2 yang berkenaan ni dah la killing subject. susah ooo.. pastu jarak antara subject.. mak aii. sekangkang kera je. adeh..

masa mule2 dapat slip periksa ni, puas aku tenyeh taik mata aku, mimpikah aku? jap2 april fool kah? ini lagi tak mungkin.. kitorang tak penah pon sambut april fool neh.tah2 fakulti yang nak gurau ngan kitorang kot... susah jugak aku nak terima kenyataan yang jadual peperiksaan kitorang sedasyat ini. T_T

ok la. samapi sini je. adios..

0 bebelan korang:

Related Posts with Thumbnails
 

SeMaLAM..HarI !n! daN EsOK Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez